Idfed.info

Não deixe o seu valor mudar com a sociedade

Assisteret selvmord, Avenue: “jeg er tilgængelig, men kolleger vil ikke forlade mig alene”

“Assisteret selvmord, rolig. I Torino og Piemonte er der mindst en læge, men jeg er sikker på, at mine kolleger ikke vil forlade mig alene”. At skrive det i et indlæg på Facebook er gynækologen og eksponenten for radikalerne Silvio Viale, i kølvandet på “Mario” – sagen, den første patient i Italien, der har haft ok for medicinsk assisteret selvmord. Den 43-årige mand, der har været quaduadriplegisk i 11 år efter en bilulykke, bad Etikudvalget for ASL i Marche-regionen om at få adgang til et dødeligt stof.

Tilgængelighed af Avenue allerede i 2019
Viale han havde givet sin vilje til at hjælpe de patienter i den terminale fase, eller med alvorlige sygdomme, der ønsker at dø, d. 25 November 2019 i et brev stilet til generaldirektøren og sundhed i City of Health og Science Torino, som er direktør i Sant ‘ anna og direktør for institut for obstetrik og gynækologi.

“I Sch “ei”ordinerer læger ofte medicin”
“Jeg har deltaget i møder og kongresser i Den Europæiske Sammenslutning af foreninger” ret til at dø ” i tyve år, som jeg er forberedt på. Det kan virke underligt, at en gynækolog skal gribe ind, men jeg er sikker på, at den subalpine etiske og deontologiske tradition ikke vil forlade mig alene”. “Desuden-tilføjer han – i Sch .ei.er det ofte de grundlæggende læger, der fortsætter med recept på det dødbringende stof”.

I kassation 1 mio og 200 tusind underskrifter for at bede om assisteret selvmord
I de seneste måneder er der indgivet en million og 200 tusind i kassation for at kræve folkeafstemning om lovlig dødshjælp, der foreslår delvis ophævelse af straffelovens artikel 579, der straffer mordet på samtykket. I januar vil forfatningsdomstolen give grønt lys til folkeafstemningen spørgsmål. I begyndelsen af ugen annoncerede den radikale forening Aglietta fødslen af en koordinering til forsvar for retten til folkeafstemning for lovlig dødshjælp. Forskellen fra assisteret selvmord er, at sidstnævnte bestemmer, at den endelige handling at tage sit liv, administrere stofferne frivilligt, er emnet selv og ikke tredjepart.