Idfed.info

Não deixe o seu valor mudar com a sociedade

Atc godkender treårig Målplan

Næsten 30 millioner kommer fra Piemonte-regionen med den nationale plan supplerer Pnrr, kommer til at tilføje til de midler, der allerede er tildelt fra det Tværministerielle Udvalg for økonomisk planlægning, og fra dem, der de sidste regionale budget loven var rettet til sanering af tomme boliger. Så er der de interventioner, der allerede er planlagt som en del af finansieringen af de Nationale innovativt program af livskvalitet (PinQua), dem, der starter med incitamenter Superbonus 110% i ejerlejligheder, og takket være et offentligt-privat partnerskab, også i komplekser af hele den offentlige ejendom.

En mulighed for at relancere, der ikke er set i årtier, og vil bringe investeringen til ekstraordinær vedligeholdelse af ATC-ejendomme i det centrale Piemonte fra de 7 millioner, der blev brugt i 2019, til over 250. En” skat”, som agenturet ønsker at investere på den bedste måde og i den tid, der er fastsat for at opnå finansiering. Af denne grund godkendte bestyrelsen i morges et programmeringsdokument for treårsperioden 2022-2024, hvor de strategiske mål blev sat i sort / hvid.

I forgrunden er der selvfølgelig sikkerhed og ombygning af ejendomsaktiverne takket være de allerede tildelte midler og de kommende. Også med de planlagte interventioner er målet at øge bygningernes energiklasse, hvilket gør dem mere bæredygtige for miljøet og for indbyggernes lommer. Endelig at forbedre livskvaliteten i områder med socialt boligbyggeri gennem levering af tjenester direkte på territoriet, en mere præcis planlægning af vedligeholdelsen og styrkelsen af nærhedstjenesterne i samarbejde med den tredje sektor.

“Efter årtier med svært for fonden for socialt boligbyggeri, den tre-årige periode, der venter os, vil give os mulighed for, tak til de skattemæssige fordele, og de midler, der stilles til rådighed af Regeringen og Regionen i forbindelse med Pnrr og andre vigtige projekter, til at starte et dybt fornyelse af den offentlige fast ejendom aktiver, forklarer formanden for Atc i Piemonte Central, Emilio Boble – At starte nye byggepladser vil betyde at bevare hele kvarterer fra forfald, gøre dem mere sikre og mere energieffektive og forbedre livskvaliteten markant for dem, der bor der, og som vil bo der i fremtiden. Af denne grund har vi ikke til hensigt at ankomme uforberedt på denne vigtige udnævnelse, og vi er allerede startet en omorganisering af agenturet og arbejder for bedre at forstå de udfordringer, der vil komme”.

To, for at nævne et par stykker, de kvarterer af torino, som vil være stjerner i ‘transformation’, takket være det arbejde de næste par år: – komplekset i corso Racconigi 25, 350 lejligheder i Borgo San Paolo, og for nylig ryddet for statiske problemer, som vil blive renoveret og riconsolidati takket være støtte fra the Cipe, den PinQua og til Superbonus 110%, og den såkaldte “16-distriktet, den tidligere Iacp”, i det område af Borgo Vittoria Torino, mellem via Sospello og corso Grosseto. Et arkitektonisk kompleks af historisk værdi, der blev indviet i 1930 (da det endda havde en s .immingpool, et kapel og en børnehave), som i dag har brug for større renoveringsarbejder. Begge interventioner vil være” model ” af andre, der vil følge, gennem en byfornyelse, der vil omfatte både den nødvendige strukturelle interventioner med konsolidering og energi omstilling, og et innovativt design i stand til at sikre den fremtidige beboere tjenester, fælles rum og solidariske tiltag for de mest sårbare.