Idfed.info

Não deixe o seu valor mudar com a sociedade

Aubergine: egenskaber og opskrifter enkle at forberede

Aubergine er lækre, alsidige og meget elskede grøntsager i køkkener rundt om i verden. På italiensk er de ofte direkte relateret til Parmigiana, den typiske og velsmagende skål, der sublimerer i ovnen, og som vi alle har smagt mindst en gang i vores liv. Det er klart, at opskrifterne baseret på auberginer er mange flere, og i dag præsenterer vi nogle for at prøve sammen med nogle nyttige oplysninger til sundhed og for dem, der bekymrer sig om kvaliteten af det, der bringer til bordet.

Opskrifter og ideer til fremstilling af aubergine
Lad os starte med det samme med at sige, at bagning er en af de mest kendte, når vi taler om auberginer. Faktisk skal du bare grille eller stege dem, drys dem med tomat og Mo..arella og parmesan for at få en skål, som ingen kan modstå.

I denne henseende skal du vide, at Parmigiana ikke er den eneste måde at forberede dem på, så her er hvordan man tilbereder lækre bagt ægplanter på forskellige måder fra det sædvanlige, men altid velsmagende og saftige.

I andre tilfælde er den bedste måde at forberede dem på baseret på enkelheden ved en let madlavning og reduceret i fedt og kalorier. Skær bare auberginerne i tynde skiver og grill dem og krydre dem derefter med ekstra jomfru olivenolie, hvidløg, salt og frisk persille.

Hvis du leder efter noget mere lækkert, kan du prøve auberginekødboller, hvis procedure kræver blanding af papirmassen med æg, parmesan og cottage cheese for at danne små kugler, der skal koges i en gryde eller i ovnen.

En velsmagende mad med lavt kalorieindhold
Aubergine er en fødevare rig på fibre og vand og indeholder kun 18 kcal pr 100 gram servering. Det er klart, at hvis vi steger dem eller ælter dem med andre ingredienser, har kalorieindholdet en tendens til at stige, men dette er en anden snak.

Når alt kommer til alt, at spise godt, kan vi ikke bare fodre på salat og gulerødder, ikke? Det, der betyder noget, er at vide, hvordan man kontrollerer portionerne, så vi kan godt sige, at selv en skål med auberginer, der er kogt i ovnen, skal være en del af en sund og varieret diæt.

92,7% af aubergine består af vand, mens den resterende del fordeles i kulhydrater, fibre og ubetydelige spor af vegetabilsk protein. Derudover absorberer aubergine mange mineralsalte fra jorden, hvorfor det viser sig at være særligt rig på kalium og fiber, der er afgørende for tarmkanalens sundhed og for at tilfredsstille sultens følelse.

De tusind egenskaber af aubergine for kroppens velbefindende
Aubergine ligner meget artiskok på grund af dets gavnlige egenskaber. Faktisk indeholder den interessante mængder cinnarin, der er nyttige til rebalansering af leverfunktioner. Dette stimulerer leverens aktiviteter, men er også nyttigt til at modvirke niveauerne af dårligt kolesterol, der er ansvarlig for alvorlige og farlige hjerte-kar-sygdomme.

Det er også rig på kalium-og mineralsalte, som det er en kraftig hjælp til dem, der lider af forstoppelse og tarmforstyrrelser. Det anbefales også til dem, der har problemer med aterosklerose, gigt, oliguri og anæmi. Endelig har aubergine fremragende vanddrivende og rensende egenskaber, men også antiinflammatoriske og blødgørende.

Af alle disse grunde er aubergine et rigtigt touch, som de mest avantgarde-laboratorier bruger til at producere kosmetik baseret på cinarine, som anti-rynke cremer og deto .ifiers kommer til live.

Meget populære er også kosttilskud baseret på de aktive ingredienser indeholdt i det, nyttigt for mænd og kvinder, der lider af lever-og tarmproblemer. Kort sagt, de er et rigtigt touch, men også en god mad, alsidig og let at tilberede, som ikke kan mangle i noget køkken!