Idfed.info

Não deixe o seu valor mudar com a sociedade

Karriere til sammenligning: præsidenten for uBroker Srl taler

Den nuværende pandemi har produceret nye svar til jobsøgning, har skabt adgangsbarrierer for nogle og sænkede dem for andre, og generelt synes det klart, at alternative former for medarbejderen arbejde på kontoret har trivedes ud af kaos, først og fremmest den tilstand af såkaldte smart at arbejde eller remote arbejde, selv om der er forskelle.

Tvunget ind i deres eget hjem vægge, i de fleste tilfælde den italienske borgere ikke har stoppet produktionen af værdi, har de i stedet rullede ærmerne op ved gensidig overenskomst med deres arbejdsgivere, og begge har tilpasset med webcams, videocalls og eksterne møder.

“Vi uBroker vi var meget hurtigt takket være en tidligere teknologiske udvikling intern digital har tilladt os at fortsætte driften uden afbrydelse, tømme alle kontorer på bare tre uger,” siger Christian Bilucaglia, Grundlægger og administrerende Direktør Fabio Spallanzani ‘uBroker’, turin multi-utility selskab, som for nylig belønnet med omtale “Vækst Leader” af “Il Sole 24 Ore’ med ‘Statsmand’ til at være mellem 450 italienske virksomheder med en højere sats i udviklingen.

Men selv om der er mange forskelle, det er ikke arbejde fra fjernbetjeningen til at ændre karakteren af erhverv: “Resterende til stede, gentagne påvirkninger, der er typiske for medarbejderens arbejde, herunder processer, praksis, og frem for alt hierarkier, på kontoret eller i smart medarbejdere er betalt, ja på en forudsigelig måde, men ikke på alle skalerbar løsning,” fortsætter Christian Bilucaglia “Selvom vores kontorer er åbne for alle de mere værd karriere muligheder og vækst, både fagligt og økonomisk, antallet af pladser til rådighed for manager er selvfølgelig en brøkdel af det samlede beløb”.

Ledere tjener mere, har mere ansvar og nogle gange mere frihed, hvad der betragtes som arbejde i diametral modsætning til timelønnede, berømt tvunget til at arbejde under mindre ideelle forhold end på et kontor og lave armene på intuition arbejde mere hyppigt.

“Ledere er ikke det modsatte af blå krave”, siger ingeniøren Bilucaglia ” det virkelige modsatte er netværkeren, og derfor fokuserer vi så meget på dette alternative erhverv, relativt lidt kendt. Fagfolk, der handle frit inden for supply chain business, i holdet, men især i det smart at arbejde med en løn i forhold til de resultater der faktisk blev nået, er resultatet af deres engagement og arbejde,” fortsatte ingeniør-manager, som giver hver dag stabilt job til over 50 direkte medarbejdere og mere end tusind fagfolk, rådgivere, og salgsnetværk.

“Almindelige mennesker, der beslutter at give udluftning til deres talent med entusiasme og proaktivitet i en produktiv sammenhæng, hvor det er meritokratiet for de opnåede positive resultater, der gør forskellen. Med udsigt til avancement, markant hyppigere og løn, der er næsten umuligt i et kontor eller en fabrik,” fortsatte Formanden for det første selskab i verden, i stand til at nulstille lys og gas regninger (Rai Gebyr og punktafgifter i prisen), og at takket være dette vigtige aspekt og de mange værker af fortjeneste, der gennemføres i overensstemmelse med god princippet om omfordeling af rigdom, som har opnået godkendelse af de vigtigste foreninger i forbruger-og italienske Tredje Sektor.

Bilucaglia, som på 5 år har genereret en samlet omsætning godt over 100 millioner euro, fortsætter “” uBroker har altid fast troet på værdien af forretningsetik. I selvbevidsthed og selvbestemmelse af sine fagfolk, frit kaldet til at give hver sit eget bidrag, der sigter mod målet uden de begrænsninger og begrænsninger, der er tilbagevendende i arbejdskonteksterne i klassisk skimmel. Men tværtimod understøttes og næres af en opdateret, komplet og konstant træning. I ‘uBroker’ vokser du altid op. Jeg forbyder derfor uniformer, uniformer, stilarter, maksimale væksttag, tidsplaner og arbejdspladser. Fordi vores arbejdsplads er omverdenen, og markedet alle de mennesker, vi møder undervejs. Og med at begynde en gensidigt frugtbar dialog, der starter fra den enkleste og slet ikke åbenlyse ting: det håndtryk, der med et smil giver dig selvtillid og kan ændre dit liv”.