Idfed.info

Não deixe o seu valor mudar com a sociedade

Studerende ved University of taste of pollen Pollo på et besøg i Raspini-planten

Som en del af samarbejdet mellem Raspini S. P. A. og University of Gastronomiske universitet i Pollenzo, som virksomheden er en Støttende Partner, en pædagogisk/uddannelse besøg blev afholdt på onsdag, November 24, dedikeret til de studerende på det prestigefyldte Universitet.

Raspini var glad for at byde drengene velkommen og fortælle historien om hendes virksomhed og dens udvikling omkring den centrale kerne på gården, hvor hun blev født: 75 års historie, innovation og kvalitetsforskning.

Opdelt og forskudt i to grupper kunne de unge universitetsstuderende lære de fleste af produktionsprocesserne og den kommercielle virkelighed i den historiske pølsefabrik at kende. Opmærksomme og fascinerede var drengene i stand til at observere hele produktionskæden med kogt skinke, fra udbening af svinens lår, udført manuelt af specialiserede arbejdere, til sprøjtning, madlavning, op til emballage. Men de var også i stand til trin for trin at følge produktionen af Piemonte PGI-salami, fra valg af kød og lardelli, til valg af urter og vin, op til den delikate krydderoperation.

En visuel og konstruktiv oplevelse, hvor de kunne tilfredsstille nysgerrighed og tvivl i forbindelse med verden af pålæg. Mange spørgsmål om valg af kød og deres oprindelse samt om opskrifterne, tegn på studerende følsomme over for grundlæggende emner i denne type produktion.

Besøget blev arrangeret i sikkerhed, han har repræsenteret for Universitetet og for en tilbagevenden til normale aktiviteter for de studerende i Pollenzo, selvfølgelig, der er suspenderet i en langsigtet pandemi, endte med en populære smage af kogt skinke, prosciutto og salami, og en taske gave til hver elev, der indeholder nogle af de produkter.