Idfed.info

Não deixe o seu valor mudar com a sociedade

Torino-Lyon, Foietta:”med Draghi har vi den 15. December delt aftalen om adgangsarbejder”

“Det er en urban legende, at Tav blev tænkt på 30 år siden, og jeg ville overlade det til No TAV. Det endelige design blev godkendt i 2015 og varianten i 2017. For tredive år siden begyndte vi selvfølgelig at tænke på ideen om en intervention, men det er normalt”. Paolo Foietta, præsident for den mellemstatslige Kommission Italien-Frankrig for Torino-Lyon, taler på forsamlingen arrangeret i Environment park af Confetra. “Resten er propaganda ingen TAV. Vi skal forsvare os mod Hoa .es, hvad der er et vigtigt projekt for Piemonte og Italien”.

Der er faktisk en overvågning i gang for de infrastrukturer, der krydser og markerer Piemonte. Det udføres netop af det forbund, der samler transport-og logistikoperatører. Men ved siden af veje, motorveje, jernbaneforbindelser og forbindelser med Liguriske havne er naturligvis rampelyset på Torino-Lyon.
TONINELLI MELLEM LYON OG ROGOREDO
“Når Toninelli spekuleret over, hvad vi var interesseret i at gå til Lyon – tilføjet Foietta -, var det som undrer dig over, hvad vi er interesseret i at gå til Rogoredo i dag. Hvis vi skal til Rom, er det uundgåeligt”. “Nu, med fremkomsten af drager, er nogle problemer endelig blevet rejst. På December 15, vil vi have møde i Italien-Frankrig-Kommissionen, og vi bliver nødt til at håndtere ikke blot med hul i bjerget, men også med alle de andre adgangsveje og hele forbindelsen mellem Torino og Lyon”.

Så den 15. December kommer vi til at definere de nationale ruter i Torino-Lyon. “Vi taler om at opgradere den historiske linje fra Bussoleno til Avigliana for at tilpasse den til moderne trafik. Men også et vigtigt arbejde mellem Avigliana og Anløbshavnen i Orbassano med en tunnel, der er værd omkring 1,7 milliarder og med i chronoprogram, der forpligter Italien til at realisere det samtidig med idriftsættelsen af Tav, derefter 2030-2031”.

Og kommissær Radicova har bundet finansieringen til 50% til Italiens engagement i alle disse aspekter. “Et skridt fremad, der åbner endnu vigtigere scenarier – konkluderer Foietta -. Fordi de tjener en hel række uundværlige indgreb, som ombygningen af Orbassanos anløbshavn, men også gendannelse af nedlagte områder og ikke kun”.

I mellemtiden har den nye byggeplads La pra.i kommunen Saint Andr. i Maurienne i dag åbnet på den franske side for udgravning af Basetunnelen på jernbanelinjen Turin-Lyon. Det er den anden gård i Frankrig dedikeret til de endelige værker af tunnelen, hvor togene passerer. Denne morgen, det konsortium, der vandt udgravningen af de 23 km dobbelt-rør mellem Saint-Martin-la-Porte, og Modane, det er installeret på byggepladsen forpligte sig til formelt er i overensstemmelse med protokollen ‘ s Mission Mission til sikkerhed), som styrker og organiserer præsidiet for den sikkerhed på arbejdspladsen i m af arbejdet, ved at knytte de forskellige aktører, for at sikre beskyttelsen af arbejdstagere, der gennem alle de værktøjer og teknologier til rådighed.

Til dato mellem Italien og Frankrig er ti byggepladser aktive mellem underjordiske værker og udendørs værker, der beskæftiger over 1000 arbejdstagere.

Eksport som lokomotiv, Frankrig som PARTNER
Og økonomiske data bekræfter også betydningen af forbindelserne med de transalpine naboer. Disse data, der siger, at eksport har været ” den rigtige drivkraft for opsvinget – siger Robertoucucchetti, professor ved Bocconi for Transport – og infrastrukturøkonomi-går også over niveauerne før covid-krisen. De har vundet markedsandele. Mens det er vanskeligt at absorbere tab i importen, især af råvarer”.

Frankrig og Tyskland er de vigtigste partnere for Piemonte. “Især Frankrig, mere end Tyskland-siger Zucchetti-og dette skal oversættes til forhold, partnerskaber og kapacitet til at oprette forbindelse, både politisk og økonomisk. Og i dette er Torino-Lyon en grundlæggende akse i dette forhold. Som var Frejus i Risorgimento”.
GARIGLIO: “DET ER VANSKELIGT AT BRUGE PÅ INFRASTRUKTUR”
“Det er meget vanskeligt at bruge penge på infrastruktur i Italien – understreger Davide Gariglio, medlem af husets Transportudvalg -. Der er en udfordring for hele landesystemet, og vi er klar til enhver lovgivningsmæssig indgriben for at forenkle, men vi har brug for alles engagement. Også på organisationsniveau. Vi har brug for ikke kun ressourcer, men også professionalisme.”

“EN SEKTOR MED DYB UBEHAG”
Hvad angår logistik, er der imidlertid et problem, der går ud over forbindelser. Og at det forbinder stærkt til aktuelle anliggender. “Vi er nødt til at bekæmpe utilfredsheden, i bunden af branchen: dem, der arbejder i pakhuse, at de forskydninger og timer umenneskelig drivers – og Zucchetti dræn skud – bevis kommer fra Trieste: protest havnen på den grønne pass er ikke kun relateret til Covid og vaccinationer, men det er et symptom på en krise, der er langt dybere, der fanger disse lejligheder til at manifestere sig selv”.